Want your
own Fotopage?







 
kaBinet Dapur Impian Anda..

By: FIena shaari

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Wednesday, 11-Nov-2009 18:53 Email | Share | | Bookmark
WardRoBe N StudY tAbLe,kabiNet

wardrobe Sliding Door-melamine
study table- melamine
melamine with dressing table
di Sini Juga ada sedikit Beberapa sample untuk Wardrobe...biasa nya.kayu MElamine aluminum menjadi pilihan kerana kualiti disaluti aluminium dan agak murah sedikit dari material yang lain...
PROMOTION : BAGI WALK IN WARDROBE 9 FEET : RM 2900
6 FEET :RM 1600


Wednesday, 11-Nov-2009 17:23 Email | Share | | Bookmark
UbahSuai DaPur Impian anDa...

aryclic -meroon colour-
solid Wood-semangkuk
spray paint-white colour-
View all 5 photos...
untuk anda yang suka kan gaya yang moden pilih la aryclic..memang cantik tapi kena berhati hatidalam penjagaan nya kerana aryclic bule tercalar..jadi anda hendaklah berhati hati dalam pemilihan warna..manakala bagi 3G glass pulak kelebihannya tidak mudah bercalar lebih berkilat dari aryclic nih kelemahan pula bule retak da..tapi tu pun kalo hentakkan yang sangat kuat kalo sikit2 takde hal....harga sama sahaja...


Wednesday, 11-Nov-2009 17:07 Email | Share | | Bookmark
daPur impian aNda

material:melamine(aBS) -Frosted glass for wall
aryclic white colour
aryclic white colour
View all 4 photos...
bagi mereka yang mempunyai badget yang rendah tapi berkualiti anda bule lah mengunakan material seperti ABS atau melamine aluminum. saya cadangkan gunakan melamine aluminium..untuk top pilih la solid surfaces..


Wednesday, 11-Nov-2009 16:42 Email | Share | | Bookmark
UbahSuai DaPur Impian anDa...

 
KD MAX(DI GOMBAK) DR YUSUFF
DI MUTIARA GOMBAK-EN ZULKIFLI
View all 6 photos...
ASKUM SEMUA....

PROMOTION : WARDROBE N SLIDING DOOR C/W

6 FEET (SLIDING,FROSTED GLASS) RM 1700 SAHAJA..
9 FEET (SLIDING FROSTED GLASS RM 2900 SAHAJA
SWING DOOR (MELAMINE BOARD) 4 PINTU RM 1400 ONLY..

kami mampu merealisasikan dapur impian anda mengikut bajet dan citarasa anda SENDIRI..sila layari http://defiliokitchen.blogspot.com/

PROMOTION :

SKANG NIH TENGAH BUAT PROMOTION HARGA BOLEH NEGO LAGIH TAKDE HAL LER PASTI BERBALOI BALOI...

SEBUTHARGA DAN DESIGN FREE JER..

1 SOLID WOOD/ nyatoh/semangkuk
2 ARYLIC ALUMINIUM,3G GLASS/HIGH GLOSS
3 SPRAY PAINT
4 MEMBRENE PRESS(MP)
5 MELAMINE ALUMINUM (ABS)..
6 MAGIC OAK(PALING TERBARU)

ACCSORIES :

PULL OUT BASKET,SPOON TRAY,PULL OUT BOTLE RACK,DISH RACK,SWINEL BASKET.. MENDA2 ALAH LAGI FREE JER NIH

SOLID TOP: (ARCLITE) RM 140 1 FEET
GRANITE :RM250 I FEET

CALL MS INA:017 3401338 FAX KAN FLOOR PLAN :61407723 ATN MS INA

SHOWROOM :KOTA DAMANSARA, SHAH ALAM(PLAZA MASALAM)
SETIAP HARI BUKAK 11 SAMPAI 8MLM



[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net